Ben je zelf geïnteresseerd om je bij de Chiro aan te sluiten, is het nu als lid of leiding, aarzeldan ook niet om contact met ons op te nemen. En ja, je leest het goed, ook als je interesse hebt om leiding te worden mag je ons contacteren. Bij de Chiro zijn we namelijk voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om kinderen tussen 6 en 18 jaar leuke ontspannende zondagen aan te bieden en uiteraard als afsluiter van het jaar een schitterend onvergetelijk 10 dagen durend bivak. Heb je interesse, laat je horen!
Wie?
Iedereen van 6 (of vanaf het eerste leerjaar) tot 18 jaar
Waar?
Iedere zondag van 14u tot 17u (de leiding staat klaar vanaf 13.45u)
Wat?
Een leuke namiddag met spellen, knutselactiviteiten, zang, … en ’s zomers natuurlijk een onvergetelijk kamp!!
Waarom?
Om de tijd van je leven te beleven!
Wa kost da?
Consumptie
Niet zoveel, d.w.z.: 0.60 € per consumptie (drankje en/of chips).
Lidgeld
Besluit je na enkele weken dat je bij de Chiro wil blijven, dan betaal je 25 € lidgeld voor dat werkjaar.
Uniform
We vragen ook dat ieder lid in het bezit is van Chirokleren. Chirokleren voor leden houden in dat je als lid een Chiro trui hebt en een T-shirt voor de warmere dagen. Uniformen zijn te verkrijgen bij Yentl voor de jongens en Britt en Marit voor de meisjes.
  • Kinderen
    • T-shirt = €10
    • Trui = €15
  • Volwassenen
    • T-shirt = €12
    • Trui = €17
Leiding moet in het bezit zijn van een volledig uniform. Wat dit inhoud kan je vragen aan de leiding van Chiro Rotem.
Waarom Chirokleren?
Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokleren. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokleren kiezen. We voelen ons verbonden met mensen over heel Vlaanderen. Als we op zondag een andere Chirogroep tegenkomen met hun beige broekjes of (broek)rokjes, dan zien en voelen we naast de verschillen de grote verbondenheid.